• משופץ
Vintage Knitting PATTERN to make - 1950-e Kukičane Veste Vrhovima Bluze Skraćeni Dva. To je predložak i/ili upute samo za proizvodnju proizvoda.

Vintage Knitting PATTERN to make - 1950-e Kukičane Veste Vrhovima Bluze Skraćeni Dva. To je predložak i/ili upute samo za proizvodnju

ILS 107.70

קיים
בחנות

High-end i starinski ili starinski izašao je iz tiska uzorak.Dolazi u бескислотном crtežu kvalitativne листовом superiornosti.Besplatan uzorak je uključen u svaki red.Starinski uzorak pletenja, kako bi : 1950-ih godina Džemper Vrhovima : Two Tops.Pravci su dani za 1950-ih godina Veličina 12-14-16-18. Potrebno Columbia-Minerva Prostran букль i igle za pletenje veličine 5 i 8-ili bilo koja pređe i igle za izgradnju nove kalibra : 4 uboda na 1 inč; 6 redova na 1 centimetar. (#2394) Svaki starinski uzorak dom umjetnosti dolazi u бескислотном crtežu sigurnosnom listu gotovom biti stavljen u povezanost.Na svaki red u prilogu dodatni besplatni uzorak vintage home umjetnosti (naš izbor).Ovaj uzorak je očišćene i obnovljene перепечаткой iz ekskluzivne kolekcije Vintage Home Arts i zaštićen autorskim pravima.Opet, to NIJE gotov proizvod, kao uzorak za izradu proizvoda.

המאפיינים האחרים

הצעות דומות