• משופץ
Vintage Knitting PATTERN to make - 1950-ih godina Kukičane Veste Vrhovima Moher Dva. To je predložak i/ili upute samo za proizvodnju proizvoda.

Vintage Knitting PATTERN to make - 1950-ih godina Kukičane Veste Vrhovima Moher Dva. To je predložak i/ili upute samo za proizvodnju

ILS 75.00

קיים
בחנות

High-end i starinski ili starinski izašao je iz tiska uzorak.Dolazi u бескислотном crtežu kvalitativne листовом superiornosti.Besplatan uzorak je uključen u svaki red.Starinski uzorak pletenja, kako bi : 1950-ih godina Džemper Vrhovima : Two Tops.Pravci su dani za 1950-ih godina Veličina 12-14-16-18. Potrebno talijanski moher Columbia-Minerva Roma i igle za pletenje veličine 6 i 9-ili bilo koja pređe i igle za izgradnju nove kalibra : 4 uboda na 1 inč; 5 redova na 1 centimetar. (#2395) Svaki starinski uzorak dom umjetnosti dolazi u бескислотном crtežu sigurnosnom listu gotovom biti stavljen u povezanost.Na svaki red u prilogu dodatni besplatni uzorak vintage home umjetnosti (naš izbor).Ovaj uzorak je očišćene i obnovljene перепечаткой iz ekskluzivne kolekcije Vintage Home Arts i zaštićen autorskim pravima.Opet, to NIJE gotov proizvod, kao uzorak za izradu proizvoda.

המאפיינים האחרים

הצעות דומות