• משופץ
Profesionalni 8.5 Osvijetljena Ogledala za šminkanje Ažurirano s 3 Rasvjetom u Boji, 1X/10X Povećalo Obrtni Ogledalo Taštine s 32 Led Žaruljama, Viši Biseri Nikal Kozmetičko Ogledalo, Svjetlina se prilagođava(0-1100Lux)

Profesionalni 8.5 Osvijetljena Ogledala za šminkanje Ažurirano s 3 Rasvjetom u Boji, 1X/10X Povećalo Obrtni Ogledalo Taštine s 32

ILS 119.98

קיים
בחנות

????【Napredna konfiguracija, rođena za zanimanja】 ① Ugrađen 32 ламповых perle koje mogu pružiti iznimno svijetle i blag izvor svjetla za zaštitu očiju. Color rendering index (CRI) prelazi 97. CRI drugih običnih kozmetičke ogledala obično je samo oko 80. Nema vidljivih стробоскопических funkcije.Ogledalo je prošao certifikaciju IE 6227 i HGK non-strobe.Izvor svjetla je stabilna. Svjetlina se prilagođava.Svjetlina se može podesiti na bilo koju vrijednost od 0 do 1100 suite na svom nasumično uz pomoć olovke. ????【3 načina rada u boji rasvjete i višestruko korištenje】 ① kako bi vidjeli da se šminka, pod različitim svjetlima, ogledala za šminkanje pruža tri izvora svjetla žute svjetlosti, bijele svjetlosti i prirodne svjetlosti, koja se može prebaciti jednostavnim pritiskom na gumb.To je ogledalo za šminkanje ima 3 boje osvjetljenja, hladno, toplo i prirodno svjetlo, pružajući 3 svjetlosne scene. ② Ne samo profesionalna ogledala za šminkanje, također je moguće koristiti kao stolna lampa, noćna lampa, raspršene svjetlosti i tako Dalje ????【Veliki porast do 10 puta, učinak hd】Dvosmjerni ogledalo dizajn (jedna strana je 1 : 1, druga strana je 1 : 10).Obje strane ogledala se mogu postići više od 10 milijuna piksela HD obrnuti učinak.Koristeći optički princip zooma bez gubitka piksela, koji može jamčiti povećanje bez izobličenja.Jasno fokusirati na detalje lica, kao što su trepavice, akne i tako Dalje ????【95% Viši proces biser nikla, ergonomski i moderan dizajn】(Slr rama, stup i temelj) Izrađen je od kvalitetnih i skupih metalnih materijala-biser nikla, koji je kemijski stabilan s jakim anti-korozivne svojstva.Nema odsjaja i odraza, nema otisaka prstiju.Udoban mast baš kao dodir na biseru.Opći izgled kombinira moderne i vintage predmeta.Lijep i moderan.Ne samo ogledala za šminkanje, ali i komad nakita i savršen izbor za luksuzne poklon. ????【Free rotation stupnjeva i nekoliko tehnika za napajanje】① To je ogledalo taštine stoji na vašoj radnoj površini i može se slobodno podešavati.Val je prošao test na umor od 10 000 puta, što dokazuje njegovu trajnost i slobodne nekretnine. ② On može jesti od ac adapter (uključen) i baterije 4*AA.Ove dvije metode mogu dati više od 20% svjetline, nego ostale metode prehrane.

המאפיינים האחרים

הצעות דומות