• משופץ
USB-C Magnetski kabel za punjenje u automobilu Radi za Sony G3123 s vrstom C, Абсорбционный Pull-brži kabel Nano Data Cord (bijela 3,3 ft/1 m)

USB-C Magnetski kabel za punjenje u automobilu Radi za Sony G3123 s vrstom C, Абсорбционный Pull-brži kabel Nano Data Cord (bijela

ILS 25.48

קיים
בחנות

[MAGNETSKI USB KABEL C 100 W] : Ovaj jedinstveni novi kabel je kabel, ispunjen malim magnetima, koji drže ga super organiziran i uredan, kada ga koristite ili čak i kad vi to ne radite.USB Reverzibilni kabel Type-C!. [MEKANA, ALI ČVRSTE] : Oni ojačana naše fleksibilne zaštitne silikonske cijevi i izrađeni su od kvalitetnih i premium materijala.Naši kablovi i izračunate su na dugi vijek trajanja. [PUNJENJE I PRIJENOS PODATAKA] : Bez obzira punite li telefon ili prenosite podatke, ovaj magnetski USB kabel C omogućuje brži, stabilnu i udobnu prijenos i punjenje podataka. [IDEALNA DUŽINA I DIZAJN] : Dužina 3 ft posebno dizajniran za Power Bank, punjenje stanice i prijenosna računala.Lako nositi sa sobom, bez čvora, punjenje i prijenos podataka brži. [UREDAN I LIJEP] : Lako намотайте magnetski USB kabel C za uredan i precizan punjenja ili prijenosa podataka.I to može biti najljepši kabel za punjenje koji je ikada napravljen!.

המאפיינים האחרים

הצעות דומות