• משופץ
Novi Najbolji Sirena Boja Za Bojenje Kose Soft Siguran Šampon za Bojenje Kose za Sve Kose, Dugo Bez Korištenja Izbjeljivača nije Lako Blijedi , DIY Moda Boja Kose, Trajno za Muškarce i Žene (bijela)

Novi Najbolji Sirena Boja Za Bojenje Kose Soft Siguran Šampon za Bojenje Kose za Sve Kose, Dugo Bez Korištenja Izbjeljivača nije

ILS 10.57

קיים
בחנות

【Sirena Boja kose】 - Za svakoga tko želi obojiti kosu u različite boje, sirena boja kose će biti dobar izbor.Im može koristiti bilo koja osoba, bilo da je duga ili kratka kosa, debela ili tanka, mekana ili gruba. 【Sigurno boja kose】 : Ovaj окрашивающий šampon je vrlo blag i siguran za kosu.Ne trebate previše nereda i problema, da bi zasićenih boja.Nema suhih krajeva ili медности!Nema štetnih sintetičkih kemikalija, kako bi se kosa zdrava i sigurna od korijena do vrha.Boja kose koja obnavlja oštećenu kosu, hidratizirati kosu žarulje, kosa zdraviji. 【Jednostavno bojenje】 : Koristite ga kao običan šampon.Jednostavno operite kosu kao i obično, pričekajte 15 do 20 minuta, a zatim isperite za savršen učinak bojenja. 【Trajnost】 : Nema potrebe izbijeliti kosu prije nanošenja boje, ali rezultat će varirati u zavisnosti od početne boje kose.Šampon daje intenzivne boje, koji nije tako lako blijedi.Daje intenzivne boje samo za jedno pranje.Šampon+Boja+Stanje bez korištenja izbjeljivača. 【Napomena】 : Molimo pročitajte upute prije korištenja pružiti najbolji efekt boja, i stavite plastične rukavice i šalovi. 1 .Jarke boje : Daje intenzivne boje rezultati samo za jedno pranje.Šampon+Boja+Stanje bez korištenja izbjeljivača. 2 .Hranjive sastojke : Boja kose koja obnavlja oštećenu kosu, hidratizirati kosu žarulje, kosa zdraviji. 3 .Dugi vijek trajanja : šampon daje intenzivne boje, koji nije tako lako blijedi. 4 .Blaga i sigurna : Ovaj окрашивающий šampon je super mekana i siguran za kosu.Ne trebate previše nereda i problema, da bi zasićenih boja.Nema suhih krajeva ili медности!Nema štetnih sintetičkih kemikalija, kako bi se kosa zdrava i sigurna od korijena do vrha. 5 .Jednostavno bojenje : Koristite ga kao običan šampon.Jednostavno operite kosu kao i obično, pričekajte 15 do 20 minuta, a zatim isperite za savršen učinak bojenja.Imajte na umu : 1. Stvarna boja može se malo razlikovati od slike zbog drugog monitora i svjetlosni efekt.

המאפיינים האחרים

Type:
Hair Coloring Shampoo
Net content:
100ml
HOW TO USE:
Rinse your hair and apply the shampoo :
Wait for 15-20 mins then rinse. :
Package Included:
1 x Hair Coloring Shampoo :

הצעות דומות