• משופץ
Talentirani kuhinja, Ormar, Etikete, odjeće i obuće. 134 Sve Kape Naljepnica Naljepnica. Vodootporni etikete. Organizacija za pohranu naljepnica za Košare za otpatke i kontejnera (Set od 134-Closet Clothing & Shoes)

Talentirani kuhinja, Ormar, Etikete, odjeće i obuće. 134 Sve Kape Naljepnica Naljepnica. Vodootporni etikete. Organizacija za pohranu

ILS 37.48

קיים
בחנות

Ormar, odjeću i obuću Organizacija za pohranu Pribor za organizaciju ormara Perfekcionizam : Ovaj skup je namijenjen samo za naljepnice, ne uključuje kontejneri nositelji ili naljepnica.Ormar, odjeću i obuću Naljepnice Naljepnice Unaprijed tiskane, Organizacija ormara napravljen je jednostavan : To je čvrsta naljepnice (nije potrebno trenje), tiskan na visokokvalitetne prozirnim sjajnim materijalu naljepnice.U isporuku je uključen i referentni list sa 8 listova izgleda s, koji je i logično čuvati u ormaru.DRŽITE GA ČISTIM!JEDNOSTAVNA ORGANIZACIJA, NEMA VIŠE KAOSA U SKLADIŠTU.Eliminira nered, možete lako prepoznati stvari koje vrijedi čuvati u vašem ormaru, i umjesto da se izvlačiti u kutije i kutije, pronaći ono što vam je potrebno, možete ih dovesti u red, urediti i označiti.Organizirajte vaš ormar će biti uštede vremena, kada se određeni predmet morat će naći brzo.ISTU VELIČINU FONTA OZNAKE : . 134 VELIKE NALJEPNICE - od 1 do 1,25" visok font na 3" wide8 SOBU.NOVI!REFERENTNI LIST sa 8 макетами listova i abecednom popisu naljepnica.SLIKA IDEALNE ORGANIZACIJE!Ovaj set naljepnica je idealno za naše nositelji naljepnica Bin Clip.Savršen dodatak, ako je potrebno pohraniti stvari u smeće ili košare.NI JEDAN DETALJ NIJE BIO IZGUBLJEN IZ VIDA!Ekskluzivni set naljepnica Closet, Clothing & Shoes pažljivo i stručno planiran i dizajniran Talentirani Kuhinju!.

המאפיינים האחרים

הצעות דומות