• משופץ
Talentirani kuhinja 224 Ormar, Odjeća, Obuća i Sportske oznake. 224 Original naljepnice naljepnica. Otporni na vodu. Organizacija za pohranu naljepnica za Košare za otpatke i kontejnera (Set od 224-Closet Clothing & Shoes)

Talentirani kuhinja 224 Ormar, Odjeća, Obuća i Sportske oznake. 224 Original naljepnice naljepnica. Otporni na vodu. Organizacija

ILS 22.12

קיים
בחנות

Ormar, odjeću, obuću i sportsku organizaciju skladištenja Pribor za organizacije garderobe Perfekcionizam : Naš set uključuje samo naljepnice.Ne uključuje kontejneri nositelji ili naljepnica.Ormar, odjeća, obuća i sportske naljepnice Naljepnice Unaprijed tiskane, Organizacija ormara napravljen je jednostavan : To je čvrsta naljepnice (nije potrebno протирание), tiskan na visokokvalitetne prozirnim sjajnim materijalu naljepnice.U isporuku je uključen i referentni list izgleda na 8 listova i abecednom popisu naljepnica. 224 uobičajene etikete s odjeće, obuće i sporta : 224 naljepnice s predmetima, onima u svakom ormaru.Od remenje, rukavice, zimske opreme, bejzbol i tenis do gaćica, čarapa, torbice, sportske obuće, шлепанцев ili iz djetinjstva.Vi ćete ih sve!. 224 Idealne oznake : Naše oznake su dizajnirane sa crnim slovima za lako čitanje na transparentan sjajne podloge s pomoću zanimljivog stila pisanja slobodne ruke.koristi se veličina fonta jednaka za sve njih.Organizacija naljepnica za posudama i kantama za cijelu kuću : Gotove naljepnice za organizaciju svakog prostora u vašem domu, ostava, začini, praonica rublja, skladište, kupatilo, posteljina ormaru, glavni ormar kupaonice, sredstva za čišćenje, ured, obrt, igraonica, glavni ormar, odjeću i obuću. 224 VELIKE NALJEPNICE - font visine od 1 centimetar. 8 BROJEVA.U isporuku je uključen i REFERENTNI LIST sa 8 list макетами, koji je i logično čuvati u ormaru.DOGOVORENA VELIČINA SLOVA OZNAKE : . 224 VELIKE NALJEPNICE - 1" visok font8 NUMBERSREFERENCE LIST sa 8 макетами listova i abecednom popisu naljepnica.NOVI I EKSKLUZIVNI!Ove oznake su posebno dizajnirani za naše nositelji naljepnica Bin Clip (prodaje se zasebno).NI JEDAN DETALJ NIJE BIO IZGUBLJEN IZ VIDA!Naš Ekskluzivni komplet odjeće, odjeće, obuće i sportske naljepnica je pažljivo i stručno planiran i dizajniran Talentirani Kuhinju!.

המאפיינים האחרים

הצעות דומות